❣️呢度太方便我教gym嘅位,所以今日係黎同尖友買lunch 食😋我叫做杯💚 生酮海鹽開心果芝士奶蓋抹茶拿鐵💚一試愛上😍奶蓋好creamy ,而且開心果味好濃郁,望落去杯飲品🥤仲要勁靚👍另外朋友個杯係🤎生酮黑糖珍珠脫乳糖鮮牛乳🤎呢杯特別在店舖係採用桃膠去代替傳統甜度極高嘅黑糖珍珠,天然健康而且口感更好!朋友飲到讚不絕口❤️‍🔥我哋仲買咗💚生酮開心果吐司🍞食老闆現場即製❤️‍🔥配上100%純開心果醬和零熱量生酮糖漿😍好好味呀,真係食多幾件都唔會怕肥😜最後,我再買咗🥪生酮奇亞籽高纖蛋白方包,呢隻方包低碳水、高纖維、高蛋白質是係我做完gym 成日都會食😁奇亞籽充滿纖維,促進消化系統健康,令我好易有飽腹感,同時又含有Omega-3天然成分增強心血管健康👍推介!仲買咗🍋生酮港式檸茶🍋使用赤蘚糖醇,不僅能夠提供甜味,還保持零碳和零卡路里✅
❣️呢度太方便我教gym嘅位,
所以今日係黎同尖友買lunch 食😋

我叫做杯💚 生酮海鹽開心果芝士奶蓋抹茶拿鐵💚

我哋仲買咗💚生酮開心果吐司🍞食

仲買咗🍋生酮港式檸茶🍋
使用赤蘚糖醇,不僅能夠提供甜味,還保持零碳和零卡路里✅