約兩月前同朋友在西灣河傾計,晚飯時間肚餓搵位食飯,間間要等位,見呢間有位就試下啦,價錢不平,份量少,味道一般,鹽水雞普通,粟米魚柳太甜,附近有d快餐店水準會重好,,主要唔係講食物,係想講服務態度,食完我埋單,四百幾,有四十幾蚊回贈,男侍應話可以下次黎當錢駛,我於是對我友人講,你住呢頭俾你用啦,得閒黎食下甜品,(甜品好似每杯仔十蚊),侍應立即講,淨食甜品要九點半後先得,我話我講下口者,佢邊會黎丫,年青侍應反應好快:「咁我都係講下口者!」好無癮!人客食野求開心,駛唔駛每一句頂到行!好似等你知我幾叻,人客唔係你仇人,客氣d解釋下都得卦!出d回贈都係想d客再黎,咁好既反應,我唔夠膽再來領教!老板,你夥記又幫你慳番四十幾!
好無癮!

人客食野求開心,駛唔駛每一句頂到行!

老板,你夥記又幫你慳番四十幾!
$120 (Dinner)