2018-07-27 1507 views
諗住揾間平平嘅韓燒食一餐開心嘅係openrice揾到呢間好評較多又平原先睇話$159 最後打去訂座就話係$168但都重係平過好多韓燒所以照去啦係旺角搭的士去唔洗跳標5:30去到 無其他客 超清幽 一入門服務員即時招待開心一望之下肉類菜類熟食前菜水果甜品湯都有齊。以呢個平價黎計真係超值最開心無店員會主動遞上每人一客芥末豆腐(好香豆味),之後主動問我地要唔要刺身,即整好壽司又問我地要唔要先夾幾舊,再之後又問要唔要玉子燒🤤每食d野佢就問新野 幸福不斷嘅感覺啊最貼心係店員服務因為我唔食牛。但放係出面嘅金菇一定有牛肉捲住。唔想浪費之下問左店員有無淨金菇。店員二話不說地遞上大大碟金菇🤩👍🏾👍🏾大方大體上所有野食都係正連西瓜都係好甜嘅美人瓜,連橙都係met開完整一個用黎橙皮包番住,超用心從來未試過比加一服務費比得咁心甘情願👍🏾下次一定再黎!P.S. 廁所好乾淨,有怡人嘅香味。(唔會好似有d韓燒地方係見到個廁所會想嘔番野食出黎,咁d野食幾好味都無用)
諗住揾間平平嘅韓燒食一餐開心嘅
係openrice揾到呢間好評較多又平