2023-09-17 21 views
又到左同男朋友慶祝周年紀念日嘅時候!今日同男朋友去咗位於元朗嘅黑木亭😗😗😗 我見到佢哋嘅飲料真係好特別,所以我哋每人叫咗一杯!我超級鍾意 每一杯上面都有隻浮喺上面 真係好適合打卡❤️❤️❤️ 佢地既綠茶鮮奶,真係好好飲 兩種味都好濃 我男朋友都好鍾意佢果杯藍蝶花佛手柑🥰🥰 但最出色既一定係佢地既菜式🥳🥳 佢地既蟹將軍薯仔沙律超大份!!! 超多薯仔 但薯蓉真係好好食 有種creamy既口感☺️☺️ 以佢哋嘅和牛真係好正! 真係有一種入口即溶嘅感覺 每一塊咬落去嘅時候 啲肉汁到流晒出嚟❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 真係好好食 同埋佢哋嘅玉子燒汁脆海鰻都好正 海鰻好新鮮 好適合鰻魚lovers 😄😄 最後當然要叫翻主食啦😂我哋叫咗一份炸蔥吞拿魚蓉魚肝卷😗😗😗 吞拿魚蓉天天啖咬落去 真係好正 大大啖 配埋魚肝❤️❤️❤️🥹