2022-05-10 26 views
同自己好朋友去左上環 DK CuppaTea 嘆下午茶☕️一去到已經俾門口對天使翼吸引住餐廳內聞到一陣陣香薰味道食Tea前有個小遊戲玩,抽出一張magic卡,分別金、木、水、火、土,表示不同心情,再加五行系列精油,可放在枱上香薰陪伴着我哋享受「幸福之約」下午茶💕 「幸福之約」下午茶(二人份量)有不同鹹甜美食,Candy Color 視覺效果非常吸引鹹點有四款:北海道珍寶帶子薯蓉、法國蝸牛🐚、蕃茄芝士和薩拉米奶酪餡餅我最鍾意帶子真係肥美彈牙😋甜點方面有彩虹馬卡龍、七彩繽紛迷你甜甜圈、Tiffany Blue 烤餅配玫瑰果醬,睇得又食得靚靚甜點,完全係心靈療癒😌原來「幸福之約」下午茶係聯乘 Starting Over Espresso ,所以有一個特色的 「 天使之霧 」雪糕隱藏在藍色巨型棉花糖內,用火燒完之後再加上Espresso,便變成了美味 Affogato!走之前有張小小蝴蝶🦋卡,可以寫上願望,掛上許願樓梯許願!🤭
同自己好朋友去左上環 DK CuppaTea 嘆下午茶☕️

一去到已經俾門口對天使翼吸引住
餐廳內聞到一陣陣香薰味道

💕 「幸福之約」下午茶(二人份量)
有不同鹹甜美食,Candy Color 視覺效果非常吸引

我最鍾意帶子真係肥美彈牙😋

走之前有張小小蝴蝶🦋卡,可以寫上願望,掛上許願樓梯許願!🤭
Type of Meal
Tea