尖沙咀K11 商場裏邊,有好多休閒咖啡店,其中一間半開放式嘅餐廳,以時鐘為設計主題,裝修時尚,細意一看,見到近日大熱嘅摩天輪🎡Tea set , 我就知道係Teawood Deluxe .一向都愛去茶木🍹,台灣悠閒風格,清新嘅🍉🍑🍅花茶、甜品🍮🍯、美食🍞已深得我嘅歡心❤️。而茶木嘅升級版,我今日還是第一次來到🥰咁豐盛嘅tea set , 上層4款精緻甜品,下層係西式包點,一個組合咁多花款,睇得人心花怒放🥰,加埋個摩天輪擺設,真係好靚好靚呀🤩🤩🤩除左靚之㚈,小點美食,件件都非常美味,特別要讚嘅係沙拉豬扒,墨汁帶子盒,黑松露pancake🌮,仲有金箔奶凍🍮,好有party feel 🕺💃,用料都幾落本下呢個Tea set 🎡顏值極高,我哋忙住影相出Post,睇到嘅朋友個個都like , 成功搶fo 食得特別滋味,何況呢度好坐又舒服,這一試又愛上了