2020-11-12 115 views
喺疫情底下大家都去唔到旅行,同朋友話好想食日本嘢,咁岩經過九龍灣淘大花園,見到呢一間日本餐廳好似唔錯,於是呢我哋就入咗去食。見到釜山嘅海報已經非常之吸引我哋啦,喺環境方面呢餐廳非常之大,而且呢座位亦都非常多,唔使等位就已經可以直接入去坐啦。我哋呢總共叫咗三個釜飯。汁煮豬軟骨釜飯($78)賣相非常討好!大大條豬軟骨,入口呢豬軟骨嘅味道非常鬆軟,而且呢汁味亦都非常濃郁,亦都唔會太鹹,啱晒一家大細。汁燒牛肉釜($68)食完豬就要試吓牛肉,汁燒牛肉好鬆軟,牛肉粒亦都唔會太硬,份量亦都非常之足夠,值得推介。宮城牡蠣釜($188)牡蠣味非常之鮮甜,肉汁肥美,值得一試。黑松露玉子燒($18)黑松露嘅味道非常濃郁。吉列紫薯餅($38)
我哋呢總共叫咗三個釜飯。
汁煮豬軟骨釜飯($78)

汁燒牛肉釜($68)
宮城牡蠣釜($188)
牡蠣味非常之鮮甜,肉汁肥美,值得一試。
黑松露玉子燒($18)黑松露嘅味道非常濃郁。
吉列紫薯餅($38)