2021-07-26 569 views
假日同女朋友特登去食,1:40到場大約排半個鐘落單兩個小食,兩碗米線,一杯野飲首先黎左蒜泥白肉:普通野無特別第一碗:大辣多酸墨魚頭+豬軟骨+牛柏葉湯頭一食落去同雲貴香陣味有九成似,跟住見到碗野無蔥花問個侍仔佢九唔搭八唔知同我講乜,簡單講蔥花要加$6,我真係#%+€¥£,墨魚頭牛柏葉過火左,一個變咗少少擦子膠一個唔見緊一大堆,啲豬軟骨煲到爛晒在碗中分體炭燒豬頸肉:我覺得可以嘅呢碟野第二碗:撈米線,小辣+芽菜普通野,真係無乜好講話說排隊女友已經肚餓,入左去落單碗野成廿幾分鐘先上,個侍仔又無乜禮貌,一句求其答煮緊啦埋單共188講真,住嗰邊唔洗排隊食下可以嘅,普通野,但加蔥要錢成世仔第一次聽,成碗同雲貴香一樣味咁滯,但雲貴香唔洗排隊,又唔洗坐到土地問題咁,而家日日3X度,企係條後卷度天體日光浴,無必要囉
假日同女朋友特登去食,1:40到場大約排半個鐘
落單兩個小食,兩碗米線,一杯野飲

首先黎左蒜泥白肉:普通野無特別

第一碗:大辣多酸墨魚頭+豬軟骨+牛柏葉

炭燒豬頸肉:我覺得可以嘅呢碟野

第二碗:撈米線,小辣+芽菜
普通野,真係無乜好講

埋單共188

2021-07-25
Waiting Time
35 Minutes (Dine In)
$94 (Lunch)