2020-06-14 648 views
🇭🇰王林記潮州魚蛋粉麵·我哋嗰日本身係諗住想去食雞蛋仔架 所以就嚟咗筲箕灣 點知嚟到我哋又想食撈麵又想食湯粉 食完之後就飽咗😭無位食雞蛋仔 唯有下次再食啦🤤·豬手 魚蛋 豉油王撈粗$52因為撈麵嘅雙拼平啲 所以我地就喺度嗌左2個送😈佢個撈麵都幾出色 好夠味得黎食得出佢個豉油係炒過少少芫荽或者蔥咁樣 唔會太單一 而且加埋佢個辣油係即刻提升左佢個味 多左層次感 勁正🤤佢個魚蛋本身個口感好好 都幾彈牙 而且唔會好腥 個豬手都超入味 煮到勁淋 而且係一咬就分得開晒 不過佢有一舊細既豬手個毛無mung乾淨🙊🙊🙊·片頭湯河$35佢個片頭都係勁好食嘅 不過佢唔係全部都係片頭 有幾舊係魚片 好似無咁開心咁 雖然個魚片都係好食嘅😂😂佢個河粉索曬啲湯好正 因為佢個湯都有少少淡淡嘅魚味咁樣 唔錯🤤·#rbyeat#rby港式#rby筲箕灣 #rby柴灣·📍筲箕灣筲箕灣東大街10號東寶大廈地下A號舖📍柴灣華廈街2號環翠商場地下G03號舖
🇭🇰王林記潮州魚蛋粉麵

#rby筲箕灣 #rby柴灣
📍筲箕灣筲箕灣東大街10號東寶大廈地下A號舖
📍柴灣華廈街2號環翠商場地下G03號舖
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$45 (Lunch)
豬手魚蛋豉油王撈粗麵
片頭湯河