2013-07-29 157 views
由太子行過去, 本來係去別一間面包店, 但係我星期日下午去, 好多人, 試左一小舊都唔係好特別, 所以就行遠D, 試呢間啦呢間唔係平日A-1果類店, 似DELIFRANCE 多D, 不過好細架咋, 有幾個企位有好多PANINI, 牛角包, 意粉等等, 比起同類店我反而覺得佢又平又多款, ($18/19 - $28/29) 味我就唔知, 今次冇試, 講返我試過架啦! 一口SIZE小批, 5個$15三文魚: 好大舊魚!/ 芝士 及 牛: 好味但唔太特別/ 豬肉: 呢個勁, 簡直係MINI板SAUAGE ROLL, 俾pacific coffee / starbucks 賣緊既都好味, 調味特別, 但又唔太重, 仍可以食到幾新鮮既肉味, 冇肥膏/怪肉粒, 正呀! 粒肉仲要好大粒, 唔係一抺肉碎咁, 仲有一個味但係我唔記得左好似係菇, 都幾好味既。大批(約$9-15) 雞批: 本身唔係好仲意食雞批, 但係呢個都唔係好漏泰批: 個批面好靚, 精緻, 有D紅色粉, 食落竟然都有平日食泰菜既味道, 好得意啊! 都幾大個當晚餐都飽OVERALL: 大細批都好, 係我食過咁多件裏面最唔油, 但又唔乾仲有

一口SIZE小批, 5個$15

大批(約$9-15)
雞批: 本身唔係好仲意食雞批, 但係呢個都唔係好漏

OVERALL: 大細批都好, 係我食過咁多件裏面最唔油, 但又唔乾仲有少少脆既一間, 超水準, 如果熱既可能重好味,
我地加左$10左右變個下午茶, 有杯mint coco frappe, 都好味但太多冰, 啜兩下就冇味啦。

Other Info. : 雞批個兜, 食完個底見到 '蛋達王'個logo! 我幾年前食過但印象唔深, 我估未必係同一集團, 可能係用同一間'兜'公司吧!
2013-07-28
TakeAway
$23 (Tea)
  • 迷你豬肉批