2021-12-16
三傻一個月又出嚟食一次飯啦 haha🎉今次美女就挑選左呢一間餐廳 上次我哋就食都係打邊爐 不過就食鼎王三個人坐落去我覺得地方都闊落嘅 舒服!但我見到隔離枱兩個人嗰啲就有啲迫我哋諗住揀鴛鴦鍋~之前睇食評啲人話麻辣係又麻又辣(雖然好似好廢話 但係好少餐廳真係兩者俱全) 但係怕其他兩位食唔到好辣 所以就點左個「小辣」~另一個係雞湯底(朋友話覺得啲雞好好食因為好林😂😂😂😂)見到呢個鹿兒島牛個名好似好勁抽 嚟到大約一人分2-3片 但係食落覺得麻麻地 淥咗幾秒但係都係覺得唔係嫰 牛味又普通各位冇乜「不值」嘅朋友可以揀個平平哋嘅牛都ok! 因為我覺得呢間重點係湯底好味就咩都好食薯粉好食!份量都夠多黑松露餃 朋友好似好少食黑松露餃子 佢話覺得好好食我就覺得係正常操作 花枝丸 呢個係我覺得唯一麻麻哋嘅!食落去有啲腥腥地….同埋以往食嗰啲係爽爽地 呢個質地係淋淋地 我覺得有少少怪腐竹就正常鴨血 建議可以擺到最尾先至食 因為會入味好多!!腰花⋯⋯我未食過嘅!今次第一次食 我覺得係似爽爽地嘅豬潤 朋友就覺得幾好食皇帝菜 個樣都靚仔新鮮嘅朋友覺得紅糖粑粑 好好食 我覺得都OK嘅食到最尾就叫咗個份冰粉 三個人淺
三個人坐落去我覺得地方都闊落嘅 舒服!
但我見到隔離枱兩個人嗰啲就有啲迫
(朋友話覺得啲雞好好食因為好林😂😂😂😂)
見到呢個鹿兒島牛個名好似好勁抽
薯粉好食!份量都夠多
腐竹就正常
鴨血 建議可以擺到最尾先至食 因為會入味好多!!
皇帝菜 個樣都靚仔新鮮嘅
朋友覺得紅糖粑粑 好好食 我覺得都OK嘅