2023-03-10 159 views
今日Lunch同同事試咗呢間位於九龍灣企業廣場一期一樓嘅日式丼飯專門店,好鍾意佢唔單止有多樣化既丼飯可以選擇,重有各式日式小食添😍😍😍餐廳內環境好舒適,而且店員亦都親切有禮,食物性價比高,Lunch放飯又可以多個好嘅選擇啦💕我就揀左日式咖喱豬扒蛋蓋飯,日式咖喱好惹味🥰,豬扒亦都炸得好酥脆,正呀😋😋😋同事就揀咗牛肉鍋壽喜燒配烏冬,份量都幾多,牛肉岩岩好唔會過熟,烏冬係分開上,唔會比湯浸住浸到林晒,而且佢有別於一般餐廳連埋爐上,唔會因為太熱要吹凍食,Lunch都可以快快趣嘆完開工💕另外,我哋仲叫咗兩款小食,一款係炸香辣雞翼同埋紫菜卷,香辣單骨雞翼一啖一口,上面重灑左七味粉,聞到已經流晒口水,紫菜卷幾有特色,入面嘅餡係類似米粉,但係好彈牙有驚喜👍🏻👍🏻👍🏻📍町町丼丼 @machidonburi九龍灣常悅道9號企業廣場1期1樓5A-5C號舖

我就揀左日式咖喱豬扒蛋蓋飯,

📍町町丼丼 @machidonburi
九龍灣常悅道9號企業廣場1期1樓5A-5C號舖