2018-07-16
難得入將軍澳睇戲,就嚟開場去咗間韓式快餐店食啲野。原來快餐除左西式麥當勞之外,韓國亦都會有佢嘅快餐,都係以快,平價為本!員工親切和善嘅服務態度非常抵讚,好有耐性!由落單到送餐唔洗5分鐘,堅係快!全店大概45蚊至50蚊一客韓式餐,先買單後坐,店員攞到埋你個位,唔使又排隊,又攞嘢甘麻煩。 我叫左甜雞炒椰菜配白飯,佢白飯用咗珍珠米,好軟。雞係雞扒切件,雞肉都算滑,食落去甜味重,再配埋個椰菜炒。仲有叫左抹茶牛奶但太重奶味,麻麻地另外果個辣炒豬肉都算好食 本身以為好辣 點知又唔係wo 其實味道偏甜 如果追求好辣感覺既朋友就應該唔啱食啦 不過我自己就幾中意d醬 調得啱啱好咁講得係快餐店,咁當然係快餐店嘅環境啦,呢度嘅環境其實同其他快餐店係差唔多嘅,位置會比較窄小小,坐得可能冇咁舒服,迫d,但係就一份價錢一份貨呢。
仲有叫左抹茶牛奶但太重奶味,麻麻地