2010-11-29 15 views
之前,bf係雜誌見到介紹,就決定今晚去試,我地9:15分已經到達,見到門口已經好多人等緊,我便立刻去登記,登記後估計都要等2小時左右,為左試好野,只好等,過左1小時,我問幫我登記既女士,仲有幾多張枱到,她說:下一張,中間位3張2人枱其中1張埋單就到我,當時我見到其中張都差不多,滿心歡喜同bf講就有啦。過左一陣有張枱埋單,好開心,終於到,點知係呢短短執枱既10分鐘,有3個佢地自己友出現,佢竟然比左張枱呢3個人,我上前想問登記既女人,佢仲扮見唔到我避我視線,太過份,我bf見到咁,即刻起身叫我走,唔好等,咁做生意,明目張膽打尖都得,唔理排隊d人既感受,再好食又如何?
2010-11-27