2020-12-12 57 views
榮式燒雞扒坑口呢個商場重新裝修 開咗唔少新嘅餐廳 下午茶時間 諗住食少少野 順便試吓新餐廳榮式豬扒 配稻庭鮮烏冬+$ 4食物方面好多選擇同配搭 有得跟唔同嘅粉面 咁我就揀咗烏冬 豬扒會另外上 唔怕浸到林晒 烏冬煮得啱啱好 唔會太淋或者硬 豬扒都幾好食 調味啱啱好 不過稍為油咗啲雞扒鰻魚飯 好少喺茶餐廳食到原條鰻魚飯 仲要雞扒好大塊 鰻魚嘅質素就肯定唔夠壽司鋪好 但食落味道都唔差 雞扒大塊而且唔鞋 成個飯食晒一定夠飽 花生醬西多士(半份)配脆雞翼 $28呢個係下午茶餐 價錢比起其他粉面飯平 但份量就會少啲 有半份西多士同兩隻炸雞翼 同一杯嘢飲 西多士中間仲有花生醬 有跟牛油同糖漿 你可以按照自己口味嚟落 最好一嚟到就食 如果唔係就好快淋全部套餐都跟嘢飲黑啡(凍)少甜,少冰朱古力(熱)
榮式燒雞扒

榮式豬扒 配稻庭鮮烏冬+$ 4

雞扒鰻魚飯

花生醬西多士(半份)配脆雞翼 $28

全部套餐都跟嘢飲
黑啡(凍)少甜,少冰
朱古力(熱)