2019-08-04 572 views
呢座大廈有好幾間餐廳,之前有間食開既已經結業😞,今日就特登去試呢一間。先睇餐牌,價錢都幾相宜,大概六十幾至八十幾蚊就有一個餐 ,另收加一,包餐湯同飲品 。另加三十八元就有三文魚凱撒沙律同甜品。一場嚟到,一於加埋個30蚊嘅三文魚沙律同甜品啦。首先係上南瓜湯。南瓜湯 有南瓜和紅蘿蔔味道,加上忌廉,好味 。配輕輕烘過嘅 香草包同牛油,滿足~三文魚凱撒沙律原來係煎過嘅三文魚粒放上沙律。三文魚嘅份量比我想像中偏少。 凱撒沙律嘅菜還算新鮮,調味正常。香煎比吉打魚香檳忌廉汁配千層薯$66比吉打魚就類似煎龍脷柳 ,應該係醮咗 少少蛋汁去煎,煎得好香口 。忌廉汁偏少。薯仔係好味嘅 ,如果配薯蓉做更加 夾喇。香煎雞胸菠菜汁天使麵$62味道偏淡,雞胸煎得香口。Tiramisu甜品係tiramisu 。這個就唔係太滿意, 質數只係一般,只係一批買返嚟嘅貨色。簡單嚟講,係好抵食呀,幾十元嘅價錢係尖沙咀有湯有嘢飲等, 尖沙咀嚟講算係平。至於加38元沙律同埋甜品, 我就覺得個質素對唔住38元,可以再好少少。順帶一提, 餐廳嘅侍應服務貼心有禮貌。

一場嚟到,一於加埋個30蚊嘅三文魚沙律同甜品啦。

三文魚凱撒沙律

香煎比吉打魚香檳忌廉汁配千層薯$66

香煎雞胸菠菜汁天使麵$62
味道偏淡,雞胸煎得香口。

Tiramisu

順帶一提, 餐廳嘅侍應服務貼心有禮貌
$100 (Lunch)