一直對於阿華田產品毫無抵抗力今次見到佢出咗阿華田系列有阿華田嘅撻阿華田蛋糕同埋好似有個布丁杯咁嘅物體咁就超級可惜我去到嘅時候呢個阿華田蛋糕已經賣晒不過我都唔執輸買咗個芝士蛋糕然後呢仲買咗個阿華田撻係滿足下我食呢個阿華田嘅心癮但好可惜個華田他就偏甜有甜味有朱古力味但係就唔係好食到有阿華田嘅口味可能係我幻想得太高但係佢呢個芝士蛋糕上面行燶咗我唔記得咗佢叫咩名佢一個好專業嘅名佢係非常之好食,值得推介另外我仲買咗布丁燒個布丁燒係比我預期中做得更加出色佢上面嗰種焦糖花同下低嗰個水狀嘅焦糖再加埋中間佢軟滑布甸嘅質地免曾有少少蛋糕嘅質地係非常之夾嘅同埋我除咗喺葵芳喺元朗食過其他布甸燒之外我覺得呢一個係出色過其餘果兩間所以大家可以試試
一直對於阿華田產品
毫無抵抗力今次見到佢出咗阿華田系列