我同🤴🏻剛剛食完Mos Cafe 兩個漢堡餐,我想試下M記只限一天嘅McCafe新飲品‘Mochi魔薯‘ !我只係想飲杯野,但🤴🏻要加埋食炸雞🍗套餐,佢居然話頭先食唔飽😳😳~~~Mochi 魔薯~~~$26佢講嘅只限一天應該係只限今日買會$26,之後會變返$32😌😌第一眼見到已經覺得好靚,顏色紫紫白白好迷人🥰🥰,紫色黎自台灣嘅紫薯加上白色嘅3.7鮮牛乳,本來好期待會有濃郁嘅紫薯味,可惜唔係囉😒😒味道係好淡,好彩面上有粒粒嘅甜甜麻糬補返d味☺️☺️同埋忌廉可以再多啲會更加滑😀😀~~~熱焦糖新地🍦~~~跟🤴🏻炸雞🍗餐可加$9.5換杯 ‘熱焦糖新地’,焦糖漿比較多,幾香焦糖味唔會死甜😄😄但我唔明‘熱🔥’係邊?🧐🧐
~~~Mochi 魔薯~~~$26

~~~熱焦糖新地🍦~~~
2021-09-16
$32.3 (Dinner)