自從有次食過mamaday之後,就隔一段時間都會來買下外賣/堂食,因為真係幾時都咁好食,而且從來無試過點過一樣款式係伏的!不過餐廳比較多人去,所以想去就一定要早d boook位,否則只能外賣~餐廳亦好注重防疫,座位之間放了好大塊座地膠板,真係可以安心食👍🏼👍🏼點了2款我最最最鍾意嘅款式❤️🦀️點解個個都叫軟殼蟹比薩架(仲有菠蘿$係呢到最好食嘅pizza,本身都好鍾意食軟殼蟹,見到pizza上大大隻軟殼蟹,已經覺得好吸引。軟殼蟹入面好多肉多膏,配上超香脆pizza薄脆,薄薄一層餅底中間還夾了一層薯蓉,口感幾好。pizza上的菠蘿香甜,配千島salad醬好match!😋😋😋🍝有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵同樣幾有水準,意粉不是一味creamy的那種,而是滿滿的蟹膏香🤤還有粒粒蟹肉撈蟹籽,味道濃香鮮甜。甜品fusion飲品嘅「提拉米蘇聽過未」真係好有層次感,先係甜香嘅一層tiramisu,配上下面濃度剛剛好嘅滑香咖啡☕️,真係幾有水準。下次真係要再book來食野!

點了2款我最最最鍾意嘅款式❤️

提拉米蘇聽過未

下次真係要再book來食野!

提拉米蘇聽過未