2019-09-19 426 views
又經過元朗, 照舊人來人往,今次去左間叫做“神”既店度食,其實睇個名都唔知係食乜入到去就聞到啲燒肉味, 果然係食鋸扒嘅扒房.間店有個特色就係落單要用機落, 唔係一般ipad嗰啲, 係真係日本拉麵店嗰隻自動售賣機, 可能想慳人手掛, 店員又可以煩少啲嘢. 好在係佢所有牛扒餐都會包埋沙律吧, 可以去沙律吧任食 但今次我就冇食沙律啦, 今次叫咗個西冷牛扒, 連埋碗飯, 碗飯有啲粟米粒同埋紫菜碎, 幾開胃幾好食 個牛扒佢仲有支旗仔插左上去, 有啲似細個食過嗰啲啫喱咁樣, 幾得意 可惜我顧住食,冇影到塊牛扒係點樣, 只可以講真係幾好食, 下次會再嚟, 因為見到仲有其他幾款牛扒
入到去就聞到啲燒肉味, 果然係食鋸扒嘅扒房.