2021-07-10
接老公仔放工順便喺附近食埋晚飯😜 上網research嘅時候見到呢間好似幾吸引咁,就去左一嘗~一上到去已經feel到好熱鬧,都full full地,好多一班frd咁泥慶生同傾計,都真係幾有氣氛!好在2人都算易揾位,好快就入得。見到隔離枱d野都幾大份咁,但又想試多d, 最終我地兩個人都叫左3樣野🙈✨藍青口配白酒忌廉汁 - 呢個都係招牌之一,d汁又真係幾惹野,配埋蒜蓉包薄片食又係另一番風味,青口0.5kg都幾多隻,食完我都feel 到少飽😂✨威靈頓牛 - 又係勁多人叫嘅,我就羊群心理都想試,於是叫左$388/2 slides, 都比想像中大塊,牛柳好淋,酥皮裡面仲包住菌蓉,口感唔錯,但菌味唔算太出,可以濃多少少就perfect.✨特色小食拼盤 - 有Ribs, 水牛城雞翼,炸魚柳,炸軟殼蟹,洋蔥圈~ 軟殼蟹最有驚喜,好似手掌咁大隻,食到d蟹膏好惹味。