2019-12-13 137 views
先講講野食種類先, 上部分係唔洗額外加錢既野食.下部分係要加錢既野食~ 加錢係加88$~先講壽司飯既醋岩岩好, 無問題, 送夠大件, 刺身夠新鮮全部都唔錯, 比較推薦係蝦,因為比其他MK既放題更鮮甜, 三文魚我覺得正常.不過不失.呢到比較特色小小既野係竟然有沾麵, 湯底係芝士海膽, 雖然講係沾麵, 但佢係撈落去, 同正常沾麵都係有D唔同, 但都叫好有特色, 未見過放題有沾麵食, 芝士味濃, 海膽味相對比較淡小小不過個湯汁整體都係唔錯, 反而係個麵比較唔夠硬.壽喜燒, 牛肉正常,湯底我覺得整得唔錯, 甜度岩岩好, 反而配料唔太夠, 例如小小粉絲, 金菇等既基本材料都無, 加多D料會好食^^.玉子卷, 流心就反而見唔到, 名有D怪, 佢話流心, 但蛋做得相當好食, 蛋既甜度有小小偏甜, 可以淡返D, 但口感好正, 夠厚, 軟硬度岩岩好, 呢個菜我覺得係全餐廳最好食個個, 不過Depends on 你中唔中甜野.牛柳粒正正常常, 主要味道正常, 口感就有d硬硬地, 但個汁都係夠濃味, 所以都係好食!望圖都見到比較juicy.雪糕個品牌就無見過 但味道還好.整體價錢正常, 服務唔錯~
因為比其他MK既放題更鮮甜, 三文魚我覺得正常.不過不失.
不過個湯汁整體都係唔錯, 反而係個麵比較唔夠硬.
玉子卷, 流心就反而見唔到, 名有D怪, 佢話流心,
望圖都見到比較juicy.
雪糕個品牌就無見過 但味道還好.

整體價錢正常, 服務唔錯~
2019-12-13