2022-09-22 516 views
🧡無論冬天定夏天都超鍾意打邊爐,今日去咗呢間狂野麻神麻辣鍋打邊爐。入到去餐廳冷氣好足夠❄️,而且抽風系統都做到好足,燈光有格調同氣氛,座位空間闊落🪑。天口太熱坐低即刻叫杯水果茶解渴🍹,水果茶入面有幾款水果,味道甜甜酸酸好開胃。🌈海鮮盛合好扺食一盤有哂鮑魚,蜆,扇貝,蟶子,海鮮好新鮮,口感爽口鮮甜。✨湯底方面我哋揀咗個鴛鴦鍋🍲,兩款湯底有經典花膠雞湯同麻神麻辣湯。花膠雞湯入面有鮮雞半隻🐓,湯底雞味濃郁材料豐富,最吸精的牛肉盛包含多種牛肉🐄,有牛頸脊,牛小排,牛胸爽,牛根膜同一口牛,唔同部位都可以食到,而且牛肉新鮮紅潤,口感細嫩,必食。👍👍👍最後叫左個水晶寬粉做句號,水晶寬粉煮熟後口左煙韌,大滿足!🥰😍