2022-01-22
呢間係朋友嘅朋友新開嘅burger 舖 加左酒去醃啲菜 幾特別 🤩 所以去試一下✨A10椒麻香脆雞堡 Rum burger $68一打開見到都幾大個包 好足料咁🥰 個雞外皮都幾脆 入見都嫩 但明明見佢餐牌有三隻辣椒但一啲辣味都冇😞 同埋我都唔係幾食得出有rum 味 但男朋友就話越食先越有rum 味出黎✨A4吞拿魚海膽醬牛油果漢堡 Vodka burger+ 薯條&非酒精飲品 $88+$18呢個一打開賣相就差咁啲 🙈 但味道係好嘅 有好香濃嘅海膽汁味 🤤 加上有好多菜好fresh 同埋呢個酒味比較出 薯條都唔錯 外脆內軟有薯味❤️ 總括黎講兩個burger 都好食嘅 不過如果唔同我講係用酒醃過啲材料我應該都食唔出有酒🙈可能係我平時少飲酒嘅問題 同埋覺得價錢都偏進取 店員都幾nice 睇緊餐牌嘅時候會主動埋黎介紹 我覺得未食過嘅可以試下因為都幾特別嘅 但就冇話好吸引到要再食💰晚餐人均$~90味道❤️❤️❤️💔價錢❤️❤️服務❤️❤️❤️❤️環境❤️❤️❤️❤️❌再幫襯
✨A10椒麻香脆雞堡 Rum burger $68
薯條都唔錯 外脆內軟有薯味❤️