喺佐敦a出口見到呢間餐廳嘅poster,就過嚟試吓啦地鐵A出口轉右直行1分鐘就到啦,搭lift入到門口已經人山人海,個場都幾旺,我諗食物都唔差。而且係等嘅過程店員都同我地介紹呢間餐廳有啲乜嘢食,而我哋第一次試梗係要升級埋啦😍,喺門口出面見到人哋長腳蟹大大隻,望就已經好好食,等左20分鐘左右就可以入去啦。坐低就梗係專心叫嘢食先,食物上枱速度一般。但係食物質素好好,鮑魚同赤蝦Size出其意表,食落去好大隻好新鮮,第一次食到鰹魚,口味就因人而異,我自己就覺得一般但係我朋友就話幾好食,未食過嘅可以試吓味。不得不提嘅係食物來得好足,原本仲以為出咗兩次長腳蟹就唔會再出,結果我食得好滿足,足足食咗20隻腳先捨得停。同埋美國和牛燒肉勁好吃,牛味十足,略嫌嘅係大小太細,比較想一口食大啖啲,所以唯有燒多幾塊。更值得一提嘅係呢間餐廳係竟然會有泰式料理,有新鮮蝦嘅冬陰公湯同埋我最鍾意食嘅泰式生蝦。壽司同刺身都好新鮮,但係覺得飯太多了,所以就冇叫到手卷。食食吓亦都會有職員過嚟問我地有冇爭嘢食幫你跟嘢食,售後服務都幾足,都不枉我升級左138。整體來講都唔錯,位置舒適,服務笑容十分,但係食物上枱有少少慢,可能係因為
喺佐敦a出口見到呢間餐廳嘅poster,就過嚟試吓啦

坐低就梗係專心叫嘢食先,食物上枱速度一般。但係食物質素好好
,鮑魚同赤蝦Size出其意表
,食落去好大隻好新鮮
,未食過嘅可以試吓味。

,足足食咗20隻腳先捨得停。
更值得一提嘅係呢間餐廳係竟然會有泰式料理
,有新鮮蝦嘅冬陰公湯同埋我最鍾意食嘅泰式生蝦

壽司刺身都好新鮮,但係覺得飯太多了,所以就冇叫到手卷。
整體來講都唔錯,位置舒適,服務笑容十分,但係食物上枱有少少慢,可能係因為客人太多嘅關係啦。不妨一試嘅
2017-08-15
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$400 (Dinner)