老婆心血來潮話想食蛋糕,咁無理由食蛋糕食飽架?所以要搵個又有西餐,又有好食蛋糕地方比佢,唔好見我平時食開中菜,辣野,我西餐一樣大把介紹~Passion行開朗豪坊應該都見到,沙律吧係非常吸引,吸引到老婆都要試😂呢度係自己搵位,買左野比個機你,傾下計先,搞掂震你👉沙律我係點左個細,全部9款野中揀3樣,我揀左黑醋沙律菜,薯仔,同雞通粉味道係同你食法國菜既一樣正宗,所以我見好多OL都食佢,份量唔算多,不過有其他野食都ok芝士肉醬扁意粉貴就貴啲,不過勝在味道ok, 去啲法國餐廳食可能仲雙倍價錢其實咁既價錢真係無野好講,質素取勝橙味蛋糕最後當然無空位食蛋糕,所以要買走,呢個必食推介,真係好香橙味,$68,我正常可以切到6件,真係好好味,聽我講,記得買😏👍
老婆心血來潮話想食蛋糕,咁無理由食蛋糕食飽架?

Passion
行開朗豪坊應該都見到,沙律吧係非常吸引,吸引到老婆都要試😂

呢度係自己搵位,買左野比個機你,傾下計先,搞掂震你👉

芝士肉醬扁意粉
貴就貴啲,不過勝在味道ok, 去啲法國餐廳食可能仲雙倍價錢

其實咁既價錢真係無野好講,質素取勝

橙味蛋糕
2018-10-10
$100 (Dinner)