2024-10-05 562 views
今次係第三次黎食嘢,好鍾意呢度空間感大而且樓底高,餐廳正中間位置重掛左個巨大月球,配搭日式進口實木家具品牌ALOT living的既桌椅加上綠色植物既木系裝修非常簡約有格調,好舒服愜意澳洲黑毛安格斯100天穀飼牛肉眼黑毛安格斯牛肉眼扒有兩塊份量超多,medium岩岩好,肉質軟稔重有椰菜同煙肉酸忌廉焗薯,幾抵食今日既是日餐湯係我最愛既忌廉蘑菇湯好creamy😙明太子牛油果大蝦薄餅Pizza皮好鬆化,明太子配沙律醬大蝦好夾,小蕃茄同牛油果非常新鮮玫瑰朱古力配士多啤梨醬(麻糬,杏仁金寶脆脆)小磨菇🍄造型好可愛,打卡一流😍上層係士多啤梨醬蛋糕🍓外屠係用上脆皮白朱古力包住蛋糕🍰中間有D麻糬,有驚喜熱情芒果探戈 ($88)
似食緊芒果檸檬乳酪😋夏天食岩晒
澳洲黑毛安格斯100天穀飼牛肉眼

今日既是日餐湯係我最愛既忌廉蘑菇湯
好creamy😙

明太子牛油果大蝦薄餅

Pizza皮好鬆化,明太子配沙律醬大蝦好夾,
小蕃茄同牛油果非常新鮮

玫瑰朱古力配士多啤梨醬(麻糬,杏仁金寶脆脆)

熱情芒果探戈 ($88)

似食緊芒果檸檬乳酪😋夏天食岩晒