2018-05-14 195 views
我地條team 完成大project,齊齊去慶功!因為呢間放題可以訂廂房,自成一角,多人d 都無所謂,所以成為我地首選。S 級神戶名物係限叫的,我地和牛壽喜燒同韓式部隊鍋都有叫。部隊鍋雖然只係火腿午餐肉腸仔同菜呢d 簡單食材,但用左味噌調味,再係上面鋪塊芝士,慢慢煲就慢慢溶,幾有韓式風味。和牛既肉質則幾實淨,用上生雞蛋調味,烚兩烚已經食得,感覺高級!刺身壽司方面,三文魚幾軟身,新鮮度好高,蟹鉗蟹棒就算雪藏都食到蟹味幾重,d 有頭大蝦凍得黎滑luet luet 的,一啖兩隻好鬼爽。壽司選擇其實唔算多,不過咁多其他野食揀,飯呢d 就係咁意得啦!其中帶子壽司都幾肥美,拖羅油份好高,接近入口即溶。食肉獸既大家係肉都叫。和牛粒同埋豬頸肉表面上睇落煮法接近,都係蒜蓉蔥爆咁樣,但實際上和牛粒本身已經幾juicy,豬頸肉佢就加左d 醬一齊去炒,令佢帶點甜味。天婦羅同黃金乜乜黃金物物果d 普遍都ok,而炸鮮奶球對我黎講就覺得好特別,鮮奶點樣可以炸到一個波咁架呢?甜甜的奶球,外面炸到好鬆脆,裡面係好似棉花糖咁既質地,好好食呀!飲品同一般放題差唔多啦,呢度啤酒都有得飲。甜品都係,啫喱仔呀mousse 呢d,
前菜

和牛壽喜燒

刺身
壽司

豬頸肉

炸物
黃金蝦、蠔、帶子等等

飲品同一般放題差唔多啦,呢度啤酒都有得飲。甜品都係,啫喱仔呀mousse 呢d,仲有雀巢棉花杯同雪條。因為入座果陣有個三選一,如果你揀韓國雪條,就會另外有枝靚雪條食,有好多味揀,又香蕉又蜜瓜又芝士,令人唔知點揀好...
飲品
甜品
雀巢雪條
韓國雪條
2018-05-02
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$252 (Dinner)
炸物
韓國雪條