2024-09-16 549 views
高質素食材,每道菜都好好味,性價比高,服務貼心到位,十分推薦。我地四個人,叫左一個 main course - 黑碳燒西班牙毛豬 (天下第一刀),北海道帶子蟹肉蟹膏意大利飯,蟹子鮑魚意粉,黑松露忌廉湯,椰菜花蟹肉忌廉湯,兩道前菜為法國鵝肝配橘子沙律,帶子露筍配黑松露汁,每一個菜色都有驚喜,好味道之餘 presentation 亦好靚,睇得出好用心做,仲有餐前送左一碟蕃茄小 pizza 好開胃口,又送左支靚水。甜品叫左個pineapple sorbet 同 tiramisu, tiramisu 做左生日碟,意外驚喜係有隻著燈啤啤熊,果刻真係覺得好窩心,而且餐廳環境好舒服,好有氣氛,大家都好滿意,盡興而返。
2024-09-16
Celebration