2024-07-25
今日同老公嚟慶祝結婚20周年🩷有三個餐俾我哋揀,我哋揀咗"月Moon "🌙整個餐擺盤好靚🌿☘️🪻,好有心思,有兩個打卡位,氣泡🫧🫧同埋噴金箔💰,滿滿儀式感🩷🩷拍片打卡一流🤩⭐️食物方面,食材好新鮮,而且有幾款都有海膽,尤其係毛蟹海膽卷、原個紫海膽同埋最尾嘅大大舊海膽卷,實在驚喜,海膽亦都好甜,真係好想再食🤩🐟魚類方面,用上比較油脂豐富嘅魚,例如鰤魚、油甘魚、銀雪魚等,充滿油香,我地兩個都好鍾意🥰🥰但係如果怕太油嘅魚,就要訂位時先同餐廳寫明,因為訂位之後係有個link send俾我,可以mark低有啲乜嘢唔食嘅!🐚貝類有北海道生蠔、元貝、馬刀貝、馬甲貝,又鮮又甜,好回味😋🦐但係完全冇蝦就有啲失望🥺🥺🥣最尾個蜆清湯好鮮作為句號👍🏻👍🏻🍈🍉🍰🍫訂位時講咗係慶祝結婚周年,竟然安排咗甜品有特別裝飾,超有心機,好靚🩷試過其他店慶祝生日或者周年只係得個牌仔插住就算數😂😂 赤肉蜜瓜甜到漏,仲有橙色西瓜,蛋糕仔一片,朱古力碎,大滿足😎師傅同女侍應服務態度好好,上菜速度因應客人食嘅速度,唔會太慢等太耐先食下一樣👍🏻👍🏻但係如果想慢啲傾下計,我諗要同師傅溝通一下先😉😉整個餐我哋大約食咗兩個鐘頭多少少就完😄
有三個餐俾我哋揀,我哋揀咗"月Moon "🌙
🦐但係完全冇蝦就有啲失望🥺🥺
🥣最尾個蜆清湯好鮮作為句號👍🏻👍🏻