見團購$20都幾抵所以黎試下一入到黎無咩特別自己搵個位坐低,之後就大件事啦,有客人想落order,但得1個男侍應1個收銀既女人,根本係人手不足,當時鋪頭真係氣氛好緊張,客人有客人嘈,男侍應無正面回應但同廚房既同事表達不滿見到場面實在太薑真係唔知點好,正當我地諗完想order既時候,男侍應都好快就黎試下佢個招牌蝦籽撈麵,味道都ok但太乾啦另外叫左個沙嗲肥牛撈麵,佢黎到諗住d汁甘少實唔夠啦,但食落發覺都夠喎,我諗個汁本身都幾鹹下係餃子未黎之前聽到廚房話無晒餃子架我地都有d擔心,但話口未完餃子就到左啦,我地都算幾好彩,落order又幾順利,食物黎到都幾快,其實我眼見有d人早過我地叫但都遲過我地先到,餃子本來係可以揀既,但係果日就淨返白菜豬肉但都唔錯,佢個湯黎到果陣好奇怪點解甘深色,飲落都幾好飲有d似麵豉湯既味之後就真係無晒餃子啦,收銀個女人就係呢個位到包,其實都幾dirty架佢收完錢又走黎包餃子當日好多人都係拎住團購卷黎食既,既然你搞得團購如果真係唔夠人你應該請返d人返黎,唔係點夠人手做野員工不滿客人不滿咪做壞你自己鋪頭個名
見團購$20都幾抵所以黎試下
試下佢個招牌蝦籽撈麵,味道都ok但太乾啦

2012-02-04
Dining Offer