2009-03-18 4 views
12點半去到唔駛等位, 正!! 但一去一點, 就人山人海, 無它, 一個字, 價錢底食又食物質素也不差.一坐低就比個兜你,讓我回想起以前小時候成日去個d茶居, 茶樓, 比個兜你自己洗杯碗, 不過可惜個陣時係用瓷杯, 而家係腸杯.叫左:10蚊碗仔翅: 不錯, 不會好似一般碗他翅咁漿糊狀.雞絲炆米: 好正, 料足, 份量夠, 都係38.排骨: 好肥, 可以唔食.叉燒腸粉: 一黎到凍既, 唔得.雞扎: 料足(魚肚, 芋頭, 冬菇, 火腿, 雞肉)樣樣都好大件 三寶燒賣: 幾特別, 3種不同的topping(蠔豉, 冬菇, 蟹柳) 放在肉丸上.食到好飽, 其實一碟炆米加兩個點心巳夠飽...員工禮貌方面不太友善, 個個都目無表情, 有時還看到不耐煩的樣子.

叫左:
10蚊碗仔翅: 不錯, 不會好似一般碗他翅咁漿糊狀.
雞絲炆米: 好正, 料足, 份量夠, 都係38.
排骨: 好肥, 可以唔食.
叉燒腸粉: 一黎到凍既, 唔得.

食到好飽, 其實一碟炆米加兩個點心巳夠飽...

食物質素好同差比例為7比3