2024-01-18 23 views
🌸車仔麵🍜(特級瀨尿牛筋丸+牛腩🐮配沙嗲汁河粉)特級瀨尿牛筋丸含有大量醬汁餡料,食落口有超濃嘅牛肉味,仲好彈牙👍🏻😊牛腩肥瘦適中,肉質腍中帶爽😍😍配埋沙嗲汁河粉,味道超夾😊🌸車仔麵🍜(有魷魚的魷魚丸🦑一喜秘製菜肉餃🥬🥟配牛腩汁、秘製黃金雞湯🐓淮山麵)🩷推介🩷 魷魚丸口感超彈牙又飽滿,好正🤗,一喜秘製菜肉餃嘅比例好均稱,皮薄餡靚!淮山麵配搭店舖之寶秘製黃金雞湯🐓真係好好味😋我最欣賞呢個黃金雞湯,好濃郁嘅雞湯鮮甜味,肥而不膩🤗🤗我個人大大推介👍🏻🫶🏻正!🌸生炸潮汕三寶🍡(包括有汕尾馬駮豬肉丸、深海粒粒墨魚丸、有魷魚既魷魚丸)一次過食哂3款丸類😌😍粒粒丸都炸至金黃色,好香噴噴,彈牙之餘,口感十分豐富😌☺️最出色係有魷魚既魷魚丸👍🏻🌸金湯生菜潮汕手工小米粿八粒(豬肉粉粿)🐷🍡第一次食,粉粿皮係用番薯粉做成,入面有豬肉同埋大地魚作為餡料😊皮薄軟糯,口感煙煙韌韌,咬落口仲有肉汁流出,幾好味😋🌸$18 十二粒咖喱魚蛋🍢(外賣專享)🩷推介🩷粒粒都係大大粒,咖喱魚蛋好好好彈牙,咖喱味好突出😬真係性價比超高😛🌸袋裝豆漿🥛🩷推介🩷好方便👍🏻唔會太甜,甜度好適中🤗係佢地自家製嘅豆漿,豆味好香濃,個人大大推介😍😍

🌸金湯生菜潮汕手工小米粿八粒(豬肉粉粿)🐷🍡

🌸$18 十二粒咖喱魚蛋🍢(外賣專享)

🌸袋裝豆漿🥛

🌸凍檸茶🍋

➖➖➖➖➖➖

💁🏻‍♀️餐廳環境舒適🤗職員態度超友善🤩抵讚👍🏻絕對唔難怪長期店舖都大排長龍,我一定會再幫襯😊✌🏻