主打即叫即調的手搖茶飲🧋全部都係用新鮮水果製成🍓🍉🍋🍑而且有好多不同特式小食供應🍢雞絲涼麵🐔天氣太熱冇胃口🥵,想食涼浸浸的麵🍝,涼麵拌入雞絲🐔,青瓜絲🥒,脆黃豆,芫荽及蔥(但我唔中意所以走青),揀左小辣🌶️,雞絲食落唔會乾柴,麵條爽口彈牙,份量都唔少,而且有少少酸味岩晒我口味😋冷鍋串串🍢樣子有四洲風味,有葷有素每串分別$5及$3,用竹籤串住一串串浸麻辣汁,想食幾多就拎幾多,我揀左6串分別魚蛋彈牙,土豆🥔,蒿荀,蓮藕切到好薄身,食落好爽脆,仲有豆皮及腐皮,但整體都唔算辣🌶️滿杯草莓芝芝鮮奶🍓用新鮮草莓🍓及鮮奶🥛攪拌,表面鋪上一層芝士奶蓋,但我飲唔出🥹,不過飲到新鮮果肉,味道好清新亦唔會好甜
主打即叫即調的手搖茶飲🧋

滿杯草莓芝芝鮮奶🍓
滿杯草莓芝芝鮮奶
2023-07-01
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$97 (Tea)
雞絲涼麵