2024-12-18 0 views
上午11點30分見剛開舖便入去食過午餐,等了超過15分鐘才上餐,我點的是海南雞拌麵,湯是室溫的,伴碟炸豆腐又乾又硬,亦都是室溫的. 我選的是自家醬油,簡直就是用油拌麵,每一口都是油.桌面沒有任何配件,意思是沒有牙籤、上菜雖然有筷子和匙羹,但是沒有紙巾.一碟那麼油你的拌麵竟然一張紙巾都沒有提供.再來因為時間上早店內沒多少個客人,樓面最少有兩位,兩位阿姐不斷傾計,雖然都有留意到客人,但大聲傾談都會影響客人.付款時只有我和另外一位客人,但企喺櫃位等阿姐,兩個阿姐就唔知搞電腦搞啲乜嘢,等咗一陣先收錢,只係收兩個人錢,但阿姐手忙腳亂,不知他是否新人.最後連多謝都冇一聲.食物質素真係麻麻,加送服務可以話係差,只有裝修新淨,我應該都唔會幫襯第二次.
一碟那麼油你的拌麵竟然一張紙巾都沒有提供.
最後連多謝都冇一聲.
2024-12-18
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$74 (Lunch)