2017-09-09 602 views
人有人渣, 食店都有店渣.話說9月8日係老婆大人壽辰大日子. 見依間野裝修好似OK. 9月1日打電話訂位8號6點30分晚飯. 接電話個人最初講野吞吞吐吐. 最後話轉頭或過兩日會whatsapp當晚menu俾我. 但係到9月4日都無俾menu我. 諗番當日訂位時接電話個人講野閃閃縮縮. 有D擔心就打去問下8號個booking係唔係無問題. 佢話當然無問題啦, 仲話轉頭即刻係電話send個menu俾我. 點知等到9月8日都係無send. 無問題丫, 不嬲都無話餐廳訂完位一定要send menu俾客睇.當晚6點20分到位於4樓既餐廳時, 因第一次去, 係工廈4樓搵間餐廳既單位. 行到一間髮型屋單位入口時頭望望, 剛巧髮型屋有個員工係門口執貨. 就問我地係咪搵餐廳. 跟住就話餐廳今日因為要做到會早收. 我即刻O曬嘴.講真, 我唔係話一定要食依間店渣. 不過有客人訂左位, 你做唔到生意都打個電話通知下人丫. 餐廳負責人呢種完全不負責任既行為. 絕對係飲食業界中既恥辱. 希望依間店渣盡早結業. 唔好影響香港飲食業既水平.
人有人渣, 食店都有店渣.

話說9月8日係老婆大人
壽辰大日子. 見依間野裝修好似OK
. 就問我地係咪搵餐廳. 跟住就話餐廳今日因為要做到會早收
. 我即刻O曬嘴
講真, 我唔係話一定要食依間店渣
. 希望依間店渣盡早結業. 唔好影響香港飲食業既水平
Other Info. : 不知所謂的餐廳