2020-03-19 315 views
自從work from home,我多左好多時間去食啲平時唔食嘅嘢,可以揀一間望落衛生,平時又排長龍嘅餐廳黎試食下!呢間食店喺元朗近新B仔、元朗體育館內街果頭,位置就唔係好靚,遠離食肆林立的位置。真係住元朗,平時鍾意行呢頭先會見到呢間野呀。位置唔靚,但質素高都會吸引到人嘅!店內位置就唔大,我諗每輪最多只可以容納10幾人,但又唔算好擠迫,都可以接受。呢度嘅定價其實係偏高,最平$72,平均80幾蚊。一般商場內出名嘅拉麵店都係類似呢個價位,我睇唔透個競爭力。不過都要試下味道先。白隱($72)拉麵份量足,湯底豬骨味濃郁,即情想飲晒個湯底!叉燒脂肪比例多,有入口即化嘅滋味!味道其實係幾好!只係我覺得店舖座落元朗,位置又唔係靚,一碗拉麵索價$80就有啲過份,如果可以調低至$60左右相信會更多人慕名而來!

位置唔靚,但質素高都會吸引到人嘅!

不過都要試下味道先。

白隱

白隱($72)

2020-03-19
$72 (Lunch)
白隱