2019-11-30 350 views
次次經過都見到門口有好多人等位,今次終於的起心肝就算排隊都要食!😍鋪頭唔算大,得20個位左右,裡面播Viutv唔播Cctvb非常抵讚👍🏼👍🏼介紹吓食咗啲咩先🤓✨招牌松露卡邦尼意粉(+$2天使麵)✨白酒忌廉汁帶子意粉拌蟹子(+$2天使麵)✨炸蕃薯條 配 黑松露蛋黃醬👍🏼👍🏼仲飲左...🤓🥤白桃檸檬梳打🥤荔枝椰果梳打天使麵整得好好食😋好多汁食落口完全唔會覺得乾😍炸蕃薯條不得不讚真係好_好食🤤加左砂糖係上面食估唔到又幾夾🤪然後講下嘢飲呢就不過不失啦😉特飲黎講$18又唔算貴嘅😛要特別讚下出嘢食速度幾快 嗌左冇耐就煮好仲要熱辣辣👍🏼👍🏼下次一定會再黎幫襯(p.s其實已經幫襯左外賣幾次🤪)#黃店#黃色經濟圈

介紹吓食咗啲咩先🤓
✨招牌松露卡邦尼意粉(+$2天使麵)
招牌黑松露卡邦尼天使麵

✨白酒忌廉汁帶子意粉拌蟹子(+$2天使麵)
白酒忌廉汁帶子意粉拌蟹子

✨炸蕃薯條 配 黑松露蛋黃醬👍🏼👍🏼