2019-11-23 37 views
呢日放飯同左另一位導師黎左呢度食車仔麵!!呢間車仔麵店開左唔係好耐,每次食飯時間都好多人排隊買外賣架~~個日我地放晏左,所以去到無咁多人,可以唔洗外賣,坐低慢慢食:)揀好食咩就可以落order買飛,之後就會有店員將食物送上檯~我地都揀左四個餸,先黎既呢碗有麻辣腩肉,係靚女導師既!之後呢碗配左薑酒湯既就係我既~~個湯飲落都幾重薑味,感覺暖胃兼駒寒xpp我分別要左“墨魚卷”、“魚肉春卷”、“新豬肉丸”同“酸齋”呢四個配料~~新豬肉丸其實係齋黎架,但食落同真既豬肉丸無乜分別,仲幾好食添!!而酸齋味道甜甜酸酸咁好開胃我揀左米線做底,呢度既米線偏幼身,食落爽滑,好岩我心水!!!加埋一d辣菜甫一齊食就更惹味當日仲加錢飲左佢地既冰滑奶茶添;)
呢日放飯同左另一位導師黎左呢度食車仔麵!!

我地都揀左四個餸,先黎既呢碗有麻辣腩肉,係靚女導師既!

之後呢碗配左薑酒湯既就係我既~~

個湯飲落都幾重薑味,感覺暖胃兼駒寒xpp

而酸齋味道甜甜酸酸咁好開胃

加埋一d辣菜甫一齊食就更惹味

當日仲加錢飲左佢地既冰滑奶茶添;)
Type of Meal
Lunch