2015-06-29 2942 views
今日同朋友去咗尖沙咀Hullet house 1881嘅St george法國餐廳午餐,廚師為我地度身訂造一個晚餐的menu,午餐食到呢個質素真係有驚喜👍🏻👍🏻👍🏻主菜有西班牙黑毛豬在中間,廚師用意大利麵包着另一條肉批,可見廚師下過功夫,加上羊肚菌嘅汁醬,超有水準,呢個亦係晚餐其中一個主菜前菜amuse Bouche 有兩個開胃小食,一凍一熱,有驚喜👍🏻菇清湯有好香濃嘅黑松露味,滿口芳香慢煮煙燻三文魚好滑,好濃嘅煙燻味,黑魚子醬嘅咸鮮同三文魚嘅煙香互相融合,出奇地合拍,又是一大驚喜👍🏻👍🏻總括來講呢間餐廳水準好好,一定會再返來幫襯!
菇清湯有好香濃嘅黑松露味,滿口芳香
總括來講呢間餐廳水準好好,一定會再返來幫襯!