2009-12-10 22 views
第二次黎呢度lu, 因為起銅鑼灣太多好野食, 不過講到舒服, 我就會諗起呢度, 尋晚可能早去喇, 有卡位, d梳化其實可以坐到6個人架, 可能未有咁多人, 見我地2個都比張卡位我地...太好了由於太早, 唔算太餓, 叫左一個dinner set + 蟹肉焗西蘭花, dinner set有餐湯或沙律, 我地要左沙律, 入面有少少煙三文魚, 而main 就揀左菠菜帶子拚雪魚扒跟意粉, 仲有自選口味既雪榚waffle同餐飲, 都係百鬆蚊, 幾抵食, 個main course都唔錯架, 不過意粉就無汁囉, 叫侍應另加汁比我地, 佢地都好樂意, 而個雪榚有好多口味供應, 講埋個蟹肉焗西蘭花, 真係食到有蟹肉架, 無花無假, 仲有薯蓉墊底, 飽哂

2009-12-09
$94 (Dinner)