2023-05-28 132 views
小編 新手上路👨🏻‍🦯初來報道 還望多多包涵🙏因為工作關係 被調派去日出康城工作🌄每一次經過呢間麥當勞 無論早🕘午🕛晚🕕都係人山人海👯👯‍♀️👯大家都知道,其實麥當勞都有分好唔好食🍔🍟🥤 小編曾經有向同事打探🕵🏻‍♂️過呢一間麥當勞個情況,有啲人話好污糟 有啲人話等好耐,集合咗好多人意見之後整體上都係腐皮多🥲雖然每一個人對餐廳嘅睇法都唔同,返咗一個月工之後,決定試一試😂由於避免人多擠迫嘅情況底下,決定用手機App 訂餐📱外賣自取返公司食盛惠港幣$51.5由比錢訂餐 開始計只不過係等咗10分鐘左右 就已經拎得個人認為速度上一啲都唔算慢🏃🏻‍♂️用電話叫咗個凱撒沙律套餐🥗+雞扒粟米無糖可樂1️⃣沙律🥗菜🥬比平時少左二錢 但ok新鮮芝士🧀️表現正常煙肉粒🥓得四五粒 如果帶多返D就好啦2️⃣雞扒🐔比較咸 但係我本身走醬加埋一齊個味道都可以3️⃣粟米🌽成杯粟米整體嚟睇每一粒都比平時黑🌚唔知發生咩問題但係聞起上嚟 冇酸味唔臭 就照食😂粟米個口感有啲萎縮,應該可以話係唔新鮮食落都可以接受嘅4️⃣無糖可樂🥤正常操作餐具包裝都冇發現污糟以5分滿分嘅標準嚟講小編比3.58 分日出康城係新市鎮普通食飯消費都比較貴麥當勞都可以話係窮
小編 新手上路👨🏻‍🦯初來報道 還望多多包涵🙏

因為工作關係 被調派去日出康城工作🌄

大家都知道,其實麥當勞都有分好唔好食🍔🍟🥤
小編曾經有向同事打探🕵🏻‍♂️過呢一間麥當勞
個情況,有啲人話好污糟 有啲人話等好耐,
集合咗好多人意見之後整體上都係腐皮多🥲
雖然每一個人對餐廳嘅睇法都唔同,
返咗一個月工之後,決定試一試😂

由於避免人多擠迫嘅情況底下,
決定用手機App 訂餐📱外賣自取返公司食

加埋一齊個味道都可以

3️⃣粟米🌽成杯粟米整體嚟睇
每一粒都比平時黑🌚唔知發生咩問題
但係聞起上嚟 冇酸味唔臭 就照食😂
粟米個口感有啲萎縮,應該可以話係唔新鮮
食落都可以接受嘅

4️⃣無糖可樂🥤正常操作

餐具包裝都冇發現污糟
以5分滿分嘅標準嚟講小編比3.58 分

日出康城係新市鎮
普通食飯消費都比較貴

麥當勞都可以話係窮人恩物

雖然喺麥當勞打食評個感覺好似有少少奇怪
但係多一份意見俾大家參考,就唔使周圍問人啦✌🏼

凱撒沙律
2023-05-25
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$50 (Lunch)