個日去飲鹿角巷,發現隔離有間紅豆冰室,見到佢個all day breakfast 幾吸引幾平,就決定試下。店入面大部分都係香港人鍾意既卡位,不過唔係梳化,但坐得都算舒服既。我同朋友叫左一個英式全日特餐($65),薯餅好味😋,一啲都唔油!牛角包同炒蛋好夾,但牛角包🥐凍晒,如果佢整返熱先上碟就滿分啦!另外嗌左個是日午餐,咖哩薯仔魚柳飯($64),跟餐有紅湯同野飲,我加左$10要左杯芒椰蜜桃冰特飲。咖哩唔係個啲日式甜咖哩,係帶少少辣味既👍🏻,同魚柳一齊食好夾,杯特飲好正,芒果味同椰汁味好重,但無乜蜜桃味,得好多蜜桃果肉。紅湯🥫夠濃,加埋胡椒粉一流!整體黎講質素算唔錯,坐得都算舒服,店內環境都乾淨,經過旺角既可以去試下(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)