2018-11-18 61 views
這餐廳的晚餐套餐有不同的選擇,其中的這個廚師推介不知是什麼?所以問下服務員,服務員回應是澳洲牛扒 ,我對牛情有獨鍾。所以便叫了一客廚師推介套餐,先來一客羅宋湯,湯味道濃郁,有不同的香料在湯內,而非平時飲開的羅宋湯味道,冇咁酸唔錯。套餐有頭盤炸海鮮春卷沙律配芒果莎莎醬,外皮幾香脆,配沙律菜 中和油膩感。主菜牛扒上枱,七成熟,佢唔係入口即溶嗰種,而係要啃幾下, 越啃越有牛味, 唔會有渣口感唔錯,份量唔會太大份,一個人啱啱好。甜品顏色奪目,味道甜中帶微微的酸,應該是面頭的紅色果醬關係吧,甜品很鬆軟,整體唔錯。廚師推介是不錯的選擇,將當日最時令的食材推介俾食客,反而畀到我驚喜。
這餐廳的晚餐套餐有不同的選擇,其中的這個廚師推介不知是什麼?所以問下服務員服務員回應是澳洲牛扒 ,我對牛情有獨鍾。所以便叫了一客廚師推介套餐,先來一客羅宋湯,湯味道濃郁,有不同的香料在湯內,而非平時飲開的羅宋湯味道,冇咁酸唔錯。