2023-01-18
道日本料理 (荃灣)荃灣德士古道57-61號宏華大廈地下B號舖🍣去開大窩口附近而且鍾意食日本嘢嘅朋友有口福啦! 平民價錢但高質食物,絕對試得過! 再加上員工服務態度好 nice環境乾淨 ,BTW, 佢地仲有每日推介🥰🍣去到太多嘢想食,價錢又唔係貴, 但又唔知叫咩好,最後決定選擇廚師精選壽司十貫拼玉子燒2件仲送埋麵豉湯飲🤤,咁樣先$88! 真係超抵食!🍣10件唔同味道,唔同種類嘅壽司。一次過俾你試曬餐廳唔同食材。小編感覺食物相對新鮮,我就以三文魚為例,你會感覺到嗰種鮮味。🍣大件夾抵食,刺身大大件,又厚身,飯團就好細件,比食客享受佢哋刺身嘅鮮味。相對其他出邊餐廳飯團超大件,刺身有幾薄得幾🤣,簡直係絕回票價。 去開附近嘅朋友十分建議去食返一轉🤤足料得來價錢唔貴,無理由唔去食🤤地點⭐️⭐️⭐️⭐️味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐環境⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️⭐(5星為最高分)
道日本料理 (荃灣)
荃灣德士古道57-61號宏華大廈地下B號舖
去開附近嘅朋友十分建議去食返一轉🤤
足料得來價錢唔貴,無理由唔去食🤤
地點⭐️⭐️⭐️⭐️
味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐
環境⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️⭐
(5星為最高分)