2018-04-17 841 views
次次經過四季都見到好多人排隊好受歡迎,仲見到好多旅客拎住本旅遊書黎排隊。本身我都好鍾意食煲仔飯,所以決定黎試下。黎到叫左2個煲仔飯,同一碟蠔餅,原本打算叫汽水,點知原來係無得賣,不過好彩隔離士多有。蠔餅都多蠔既,正常水平,但可惜應該唔係即整,係唔熱既。  北菇雞煲仔飯 - 舊雞本身好滑,而且吸收晒d菇味。再食舊菇,竟然舊雞既菇味仲重過舊菇本身,但都係好食既。所以舊雞真係好正!!!可惜...個煲仔飯係無飯焦的T^T鳳爪排骨煲仔飯 - 烹調時間處理得好好,所以排骨都滑同腍,鳳爪好大隻,同埋都腍既。而呢個飯亦都係無飯焦T^T 總括而言,d野係好食既,而且份量都幾大,有無飯焦都係睇彩數,因爲見到隔離枱個煲仔飯有滿滿既飯焦。
蠔餅

蠔餅都多蠔既,正常水平,但可惜應該唔係即整,係唔熱既。
北菇雞煲仔飯

鳳爪排骨煲仔飯

2018-04-15
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
北菇雞煲仔飯
鳳爪排骨煲仔飯