2017-09-09 158 views
今晚girl's night同朋友到佢公司附近既廠下覓食, 一直有個想法, 樓上cafe質素好多時候都keep唔到, 但呢間餐廳朋友之前已經食過兩三次, 每次都沒有失望, 水準一直都幾好, 所以今晚帶我來試試;我地約8點多入座, 可能係平日人不算太多, 氣氛較為浪漫;我地叫左1個set dinner, 包括有沙律, 黑松露蘑菇湯, 黑毛豬, 熱情果mosse蛋糕), 另外散叫左1份煎鵝肝意大利飯;最滿意係黑松露蘑菇湯, 而煎鵝肝意大利飯較為鹹左少少, 黑毛豬肉爽加上用橙調較既汁, 食落酸酸甜甜好開胃👍🏻;最要讚👍🏻既係餐廳既通風做得好好, 因為好多廠下cafe都好悶熱同食完個身會有好大油煙味, 但這間餐廳完全無呢兩個問題!
2017-09-08
$230 (Dinner)