2020-04-06 798 views
Dinner Set for 2, 7courses = $398✦廣島燒.✦流心芝士御好燒.✦煙肉凱撒沙律.✦牛油帶子.✦上級牛肋肉.✦汽水x2.✦柚子雪糕x2.-✧廣島燒:自己燒,步驟繁複,雞手鴨腳,顧得頭時顧唔到尾,攪到一鍋粥,超級極級難食,得左兩啖整件放棄.✧流心芝士御好燒:簡單易整,每邊燒5分鐘即成,中間夾左三舊芝士,燒完的確有些許流心,唔錯.✧煙肉凱撒沙律:煙肉要自己燒,無特別.✧牛油帶子,略淡,無牛油味,還好.✧上級牛肋肉:醃料幾香,可以.-❖呢個錢有得玩有得食,其實唔貴,但可能無食到個廣島燒,完全唔夠飽.❖個廣島燒要燒完麵糊,再燒佐料,反轉佐料繼續燒兩分鐘其實又要落醬汁炒好個麵,然後同時再燒好啲蛋,將麵糊、佐料、麵一齊放上燒好既蛋上面,唔知係我地整得難食定本身難食,我俾10個嘔🤢🤢🤢🤢🤢,放唔到入口,再見.❖服務態度好好,店員不斷主動協助我地,例如教我地點整靚啲個御好燒;見麵糊唔夠主動幫我地再添;見多煙,主動幫我地拉個抽風落黎.❖如果黎食,極度建議只點御好燒
✦廣島燒.
✦流心芝士御好燒.
✦煙肉凱撒沙律.
✦牛油帶子.
✦上級牛肋肉.
✦汽水x2.
✦柚子雪糕x2.

✧煙肉凱撒沙律:煙肉要自己燒,無特別.

✧牛油帶子,略淡,無牛油味,還好.

✧上級牛肋肉:醃料幾香,可以.

❖如果黎食,極度建議只點御好燒