2020-09-12 457 views
📍位於荃灣西鐵站上蓋既海之戀商場入口就會見到一間主打日式燒牛/豚肉丼飯專門店既廿一堂🥢🤗開張左一段時間,今次終於有機會試下啦😝值得留意既係依家外賣🥡都享有9折優惠‼️餐廳門口設有自助點餐機,好欣賞佢可以自選口味揀多飯/少飯,多汁/少汁🤣點好餐之後,就可以入去取餐處等叫號碼取餐。係等攞餐之際,我留意到部自動drop飯機🤣好神奇吖‼️慳返人手,時間 而且衛生啲👍🏻飯既份量都平均啲😙💛🧡💜燒牛丼飯🐮💢💲58 (9折後 💲52.2)牛肉燒得啱啱好,好惹味,有咬口👍🏻雖然帶點燒焦味,但卻保留住牛肉本身既肉汁,油香四溢♨️一啲都唔乾‼️仲有啲焦脆口感添😜 牛丼加左洋蔥,七味粉,芝麻,黑椒,醃蘿蔔等。如果唔啱食,可以走左佢👆🏻❌醃蘿蔔酸酸甜甜都幾好食,好開胃🥰👍🏻 份量仲要一啲都唔少架。至於飯既份量就見人見智啦。男仔黎講可能會唔夠食,個人就覺得啱啱好🤣 啲飯好軟熟,好似珍珠米甘依家買任何一個餐都送飲品,大福同埋獨立包裝嘅口罩收納套 真係夠哂貼心❤️👍🏻👍🏻呢件大福真係好食都暈,唔係講笑‼️🤎朱古力cream香甜柔滑,入口即溶😝 甜度啱啱好,一件真係唔夠喉🤭下次試下其他再同大家分享🤗💛

💛
🧡
💜

燒牛丼飯🐮
💢💲58 (9折後 💲52.2)

呢件大福真係好食都暈,唔係講笑‼️🤎

健怡可樂

下次試下其他再同大家分享🤗💛
2020-09-12
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$55 (Lunch)
健怡可樂