2023-05-31 764 views
收工返屋企前又好,weekend行行下街又好,餐與餐之間成日都有種徘徊飽與餓之間嘅感覺,如果想有適量碳水攝入,唔想食邪惡小食,壽司可以話係perfect池嘅選擇。今日就講下旺中我成日食嘅「抵食小件」小店 - 壽司駅。今次我叫左三文魚小卷($20),貪佢平得嚟又唔會太多,仲要有三文魚,可以話係頂胃夾抵。啱哂我呢啲一入屋企門口就食飯嘅人。服務方面,由於我買果陣唔係繁忙時間,店家嘅出菜速度可以話係快過澳牛😂係我比完錢嘅同時已經有得食,亦有基本禮貌👍食物質素方面,三文魚算新鮮,唔會似橡筋。亦唔會細粒到好似某連鎖店嘅小卷咁,得指甲咁大🙄總括嚟講,抵。鋪頭門口設有一張枱仔放左各種醬料比顧客自行添加。我加左辣豉油,但唔算辣,照顧返唔太食得辣又想過癮嘅朋友。食完就記得垃圾放入垃圾桶啦。